Ne szőrözzünk tovább – a lézeres szőrtelenítés végleges megoldást nyújt!

A szőrtelenség ápoltságot, igényességet és magabiztosságot sugall, amire mindenki vágyik. Nők millió küzdenek a nem kívánt szőrszálakkal nap mint nap, sokszor nem spórolva az idővel, energiával, pénzzel. A szőr azonban makacsul ragaszkodik és visszatér, így mint egy ördögi kör, folyamatosan kísért. Számos szőrtelenítési módszer ismert és alkalmazott világszerte a nők és a férfiak között egyaránt, azonban ezek nagy része csak rövid ideig biztosítja a szőrtelenséget. A legmodernebb technológiát alkalmazva a BeautyDerm Max diódalézeres szőrtelenítés azonban valódi és végleges megoldást nyújt – nincs többé szükség a borotvára!

 

Napjainkban egyre többen döntenek a végleges szőrtelenítés mellett, ami nem véletlen. A borotva és a szőrtelenítő krémek csak ideig-óráig távolítják el a szőrt, ami egyre gyorsabban és erősebben nő vissza. Ráadásul ezek a módszerek a bőrt sem kímélik, sokaknál jelentkezik viszketés, kiütés vagy pattanás a szőrtelenített területen. A gyanta és az epilátor néhány hétre megoldást nyújt, azonban az alkalmazása fájdalommal jár, a kezelés ismétléséhez pedig meg kell növeszteni a szőrt. A benőtt és begyulladt szőrszálak ráadásul további kellemetlenségeket okoznak.

 

A legmodernebb technológiát alkalmazó BeautyDerm Max diódalézeres szőrtelenítő kezelés végleges, fájdalommentes és megbízható megoldást nyújt. A módszer lényege, hogy a diódalézer fénye megemeli a szőrtüszők hőmérsékletét, így visszafordíthatatlanul károsítja a szőr szerkezetét. A végleges szőrtelenség általában 7-8 kezeléssel érhető el.

Az eljárás a véglegesség mellett további jelentős előnyökkel is jár:

  • A BeautyDerm Max diódalézeres kezelés a környező szöveteket nem károsítja, és a biztonsági intézkedések betartásával teljesen fájdalommentes.
  • Kiválóan alkalmas a makacs szőrbenövések eltüntetésére.
  • Használatával a sérült bőrfelszín gyorsabban gyógyul, és az apróbb bőrhibák is kijavíthatóak.
  • A módszer minden típusú szőrszál esetén hatékony, így egyaránt alkalmazható arcon, mellkason, karon, hónaljon, lábon, vagy akár intim testrészen is.
  • Nők és férfiak számára egyaránt ajánlott és eredményes.

 

A végleges szőrtelenítő kezelés megkezdése előtt egy ingyenes személyes konzultációt biztosítunk az Írisz Medical&Selfness Centerben! A konzultáció során szakértő munkatársunk megvizsgálja a bőr- és szőr típusát, tájékoztatja a kezelés menetéről, valamint minden hasznos tudnivalóról.

 

Szabaduljon meg a kellemetlenséget okozó szőrszálaktól örökre – az Írisz Medical&Selfness Centerben jó kezekben lesz. Segítünk, hogy végleg búcsút intshessen a borotvának és élvezhesse a selymesen sima bőrt élményét!

 

További részletek és időpontfoglalás: https://imsc.hu/szolgaltatasaink/vegleges-szortelenites/#idopont