Tartósan sima és szőrtelen bőr télen-nyáron

Nem csak álom többé – a BeautyDerm Max diódalézeres végleges szőrtelenítéssel valóban búcsút mondhat a nem kívánt testszőrzetnek egy életre!

A lézeres technológia sikerének titka, hogy a lézerfény a szőrtüszőbe hatolva tartósan károsítja a szőr szerkezetét, azonban a környező szövetekre ártalmatlan. A kezelt területen végleges szőrtelenítés érhető el vele, legtöbb esetben már 7-8 alkalom után. A szakszerűen végzett kezelések – a biztonsági intézkedések teljeskörű betartásával – teljesen fájdalommentesek.

 

Mely testrészeken használható a BeautyDerm Max diódalézeres szőrtelenítő kezelés?

A szőrtelenítő kezelés hatékonyságát az egyes szőrtípusoknál a dióda lézeres készülék hullámhossza biztosítja. A BeautyDerm Max diódalézeres készülék 808 nm-es hullámhosszon dolgozik, amely mindenféle szőrzet kezelésére alkalmas. A lézerfény és a hő szelektív dinamikáján alapuló működésével kizárólag a szőrtűszőben található melanocitákat károsítja anélkül, hogy a környező szövetekre negatív hatással lenne. Az eljárással eredményesen szőrteleníthető akár az ajkak, az arc, a hónalj, a mell, a hát, a kar, a láb vagy a bikini vonal területe. Férfi és női szőrzeten egyaránt hatásos, valamint jól alkalmazható a makacs és kellemetlen szőrbenövések eltüntetésére is.

 

Miért válassza az IMSC BeautyDerm Max diódalézeres szőrtelenítő kezelését?

Itt a lehetőség, hogy örökös borotválkozás és fájdalmas gyantázás helyett örömét lelje a sima és szőrtelen bőrében – egy életen át!

  • A BeautyDerm Max szőrtelenítő kezelés során a legmodernebb technikát alkalmazzuk a siker érdekében, ami valóban tartós hatást biztosít.
  • A kezelést szakértő végzi, akivel először egy ingyenes és szakszerű konzultáció is történik.
  • A diódalézeres technológia a különböző szőrszínek és bőrtípusok széles spektrumánál is jól alkalmazható, hatékony és fájdalommentes szőrtelenítő kezelés.
  • Szakértő munkatársaink kifejezett célja, hogy minden vendégünk elégedett legyen a végeredménnyel.

 

Segítünk tájékozódni és felkészülni! A kezelés technológiájáról, menetéről, az előtte és utána való teendőkről, valamint az ellenjavallatokról további részleteket talál az alábbi oldalunkon: https://imsc.hu/szolgaltatasaink/vegleges-szortelenites/

 

Kérjen időpontot az első díjmentes konzultációra telefonon a +36 20 338 4067-es számon, vagy online, weboldalunkon keresztül!