Mire jó a hüvelyfal regenerálás?

A hüvely egészsége minden nő számára központi fontosságú kérdés. Sokak számára ugyan tabu téma, azonban bármilyen kellemetlenség, elváltozás, betegség ezen a területen árnyékot vet a mindennapjainkra, a lendületünkre, az életkedvünkre.

Amikor nem múlik a kínos panasz….

Számos hüvelyfertőzés nem múlik el nyomtalanul: a hüvelyfal speciális mikroflórájában és sejtjeiben okozott károk a későbbiekben visszatérő panaszokat indikálhatnak. A nem múló fertőzések, az inkontinencia, a hüvelyszárazság pedig kifejezetten nehezen és lassan gyógyuló panaszok.

Ezek végleges megoldására ajánljuk a Petite Lady intimlézeres hüvelyfal regeneráló kezelésünket, most egy nagyszerű akció keretein belül kedvezményes bérletkonstrukcióban!

Mi az a hüvelyfal regenerálás?

A Petite Lady intimkezelés lényege, hogy egy teljesen fájdalmatlan speciális lézeres beavatkozással a hüvelyfal teljeskörűen megújul, gyakorlatilag sejt szinten megfiatalodik. Az alkalmazott speciális lézersugarak által a hüvelyfal kollagénállománya megsokszorozódik, a vékony hüvelyszövetek megvastagodnak, ezáltal újra egészségessé, életteli telivé válnak.

Az intimlézeres kezelés hatékonysága nem mérhető a gyógyszeres terápiákhoz – meesze meghaladja azok eredményeit. Problémától, panasztól és állapottól függően az intimlézeres beavatkozás ismétlése is ajánlott lehet. A kezelések hatására a végeredmény egy egészséges és megfiatalodott hüvely, ami ellenáll a korábbi állandó panaszokat okozó fertőzéseknek.

Most kivételes AKCIÓ várja!

Döntsön most az intimlézeres beavatkozás mellett, és duplán jól jár!

Szuper akciónk keretében a 2 alkalmas intimlézer kezelés mellé most 3 alkalom bikinivonal vagy hónalj szőrtelenítést adunk AJÁNDÉKBA!

További információért és időpont foglalásért keresse recepciónkat telefonon a +36 20 338 4067-as számon, vagy írjon e-mailt a címre!