Shining peel – lézeres hámlasztás az egészséges és fiatal arcbőrért!  

Új, modern technológia a lézeres bőrfiatalításban: a Shining peel bőrhámlasztó kezelés nagyszerű eredményei magukért beszélnek!

A Shining peel arckezelés célja a tág pórusok, kisebb ráncok, bőrhibák kezelése és a bőrfiatalítás. Hiszen minden nő fiatal és egészséges arcbőrre vágyik.

Hogyan hat a Shining peel kezelés?

A lézeres technológia hatására a bőrben erőteljesen serkenti a kollagén termelődést – ez fokozza a bőrfelszín minőségét és rugalmasságát. Revitalizálja az arcbőrt, ami élettel telivé és fiatalos megjelenésűvé válik a kezelés hatására. Az apró hegek, ráncok és bőrhibák eltűnnek. Emellett fontos megemlíteni, hogy a lézeres hámlasztás nem érinti a bőr felső felszínét, így nem okoz rajta semmilyen sérülést, vagy elszíneződést sem. Fontos kiemelni, hogy a tartós hatás érdekében a kezelés ismétlésére lehet szükség. Ez általában 3 alkalom arckezelés jelent, mindig 3 hét különbséggel. A kúrát évente ajánlott megismételni.

Kiknek ajánlott a Shining peel lézeres arckezelés?

A speciális Shining peel szinte minden bőrtípus esetén alkalmazható kezelés.  Minimális kockázatot jelent hyperpigmentált bőr számára is. Leginkább 40 éves kor alatt ajánlott, valamint kisebb bőrhibák vagy hegek esetén. Amennyiben nagyobb arcbőr-problémák, vagy mélyebb ráncok vannak,a Shining peel helyett a lézerfrakcionált arckezelésünket ajánljunk.

Egyes esetekben nem ajánlott a Shining peel kezelés:

  • napozás vagy szolárium után, frissen napoztatott bőrre.
  • bőrfertőzés, lázas megbetegedés esetén
  • autoimmun és egyes más belgyógyászati kórképpel
  • terhesség és szoptatás ideje alatt.

A kezelés általban nem igényel érzéstelenítést, azonban az IMSC kezelést végző szakemberei érzéstelenítő krémet alkalmaznak a kezelés során, az azzal járó kellemetlenségek maximális tompítása céljából.

Próbálja ki a lézeres arcfiatalító Shining Peel kezelést, és tündököljön  ragyogó és egészséges arcbőrrel a hideg évszakokban is! Kérjen időpontot weboldalunkon keresztül!