Kedvezményes enCurve fogyasztókezelés!

Gallusz Niki

Az első alkalom 21.000 Ft helyett  9.990 Ft

A nyári hónapokban különösen oda figyelünk alakunkra és próbáljuk legjobb formánkat hozni, hisz ez az az időszak, amikor az emberek a legtöbbet látnak belőlünk. Ha nem sportolunk rendszeresen és nem figyelünk arra mit viszünk be a szervezetünkbe, nagyon könnyen feltudnak szaladni azok a plusz kilók. Úgy látjuk sokszor nehéz nekilendülni a fogyókúrának, és van hogy nem is hozz rögtön szemmel látható eredményt. Ennek megsegítésére jött létre az enCurve rádiófrekvenciás zsírbontó kezelés.

Détár Enikő az Írisz Medical & Selfness Center kezelésén

A rádiófrekvenciás zsírbontás lényege, hogy a rövidhullámú, speciális frekvencián működő (27,12 MHz) hullámok kifejezetten a zsírsejtekre fejtik ki hatásukat, amellyel a zsírbontás folyamatát felgyorsítják.

A rádiófrekvenciás zsírbontás módszerével hatékonyabban és gyorsabban tűnnek el a zsírpárnák a hasról, a derék területéről és a combokról.

Minden kezelés után ajándék 20-30 perces gépi nyirokmasszázzsal kedveskedünk vendégeinknek, hogy még eredményesebb legyen a kezelésünk!

 

Amennyiben kérdése merül fel kezelésesünkkel kapcsolatban, úgy hívjon minket a  +36 20 338 4067-es telefonszámon, vagy kérjen időpontot űrlapunkkal!