Lézeres arcfiatalítás frakcionált hámlasztó kezeléssel

Fájdalommentes lézeres arcfiatalítás frakcionált kezeléssel

A téli időjárás testünket és lelkünket egyaránt igénybe veszi. A komor, szürke napok miatt fásultabbnak, fáradtnak érezzük magunkat, a csípős hideg pedig bőrünket sem kíméli. Ezért is tökéletes választás egy üdítő arckezelés télen, ami ápolja és újra ragyogóvá varázsolja arcbőrét. Amennyiben fiatalos, makulátlan és üde bőrre vágyik, ismerkedjen meg a lézeres arcfiatalítás lehetőségével!

Miért öregszik a bőrünk?

A bőröregedés természetes folyamat, melyet a kollagéntermelés lassulása, majd leállása eredményez. Ez a folyamat már a húszas évek második felében elkezdődik, a 40-es és 50-es években pedig már nyilvánvaló jelei is vannak. Ezen túl az olyan káros szokások, mint a dohányzás, a helytelen étkezés vagy a túlzott alkoholfogyasztás tovább gyorsítja a bőröregedést.

A kollagénpótlás ezért rendkívül fontos a bőr rugalmassága és szépsége érdekében. Erre lehetőség van táplálékkiegészítők formájában, illetve különböző krémekkel és kereskedelmi forgalomban kapható eszközökkel is. Ezen megoldások esetében azonban felmerülhet a hatékonyság kérdése. A szájon át bevitt kollagénről nem tudhatjuk, hogy szervezetünk megfelelően használja-e fel. A krém és házi arcfiatalító kezelés segítségével bevitt kollagén pedig nem jut elég mélyre a bőrben ahhoz, hogy hatékony lehessen.

A tartós eredmény érdekében válassza inkább frakcionált lézeres kezelésünket!

Hosszú távon is hatékony megoldást kínál a lézeres eljárás, mely nem extra kollagént juttat a bőrbe, hanem újraindítja annak termelődését a szövetekben. A kezelés célja, hogy hozzájáruljon a szervezet természetes működésének javításához és megújulásra késztesse a bőrt. Eredménye pedig a fiatalos és üde bőr.

Hogyan működik a lézeres arcfiatalítás?

A mindössze 25-30 perces kezelés során először frakcionált kezelőfejjel finoman lehámlasztjuk a megvastagodott hámréteget. A mikrohámlasztás nem csak a bőr fiatalításában, de a bőrhibák eltüntetésében is fontos szerepet játszik. Az új hámréteg növekedésekor már feszesebb és simább szövet jön létre.

A kezelés második lépése során a lézer segítségével hőt juttatunk a szövetek mélyére. Az így keletkezett apró sérülések stimulálják a kollagéntermelést, ami ennek következtében újraindul.

Az eredmény már az első alkalom után jól látható, de a tartós hatás érdekében 2-3 kezelés javasolt.

Amennyiben Ön is küszködik a bőröregedés problémájával és a tükörbe nézve fiatalos, ragyogó arcbőrt szeretne viszontlátni, kérjen időpontot ingyenes konzultációnkra! A konzultáció során minden kérdésére választ kaphat szakértő munkatársainktól, így aztán aggodalom nélkül vághat bele a kezelésbe!