Reumatológia magánrendelés az IMSC-ben

Elindult a reumatológia magánrendelés Egészségközpontunkban

Egészségközpontunk szolgáltatásainak körét igyekszünk folyamatosan bővíteni a felmerülő igényeknek megfelelően, így immáron reumatológia magánrendelés alkalmával is várjuk Önt!

Reumás megbetegedések kortól függetlenül, bárkit érinthetnek. A visszatérő vagy tartós fájdalmat nem szabad elhanyagolni, hiszen akár komoly betegségeket is jelezhetnek. Precíz szakvizsgálat és kezelés segítségével azonban sok esetben könnyedén kezelhetőek ezek a problémák, és Ön visszatérhet fájdalommentes mindennapjaihoz!

Egészségközpontunkban a reumatológia magánrendelés várakozási idő nélkül, kellemes környezetben zajlik. Időpontot telefonon vagy online is foglalhat.

Mikor érdemes hozzánk fordulnia?

A reumatológia az izmokban, ízületekben, inakban és csontokban fellépő fájdalmak, gyulladások és betegségek kivizsgálásával és konzervatív módszerekkel (gyógyszerekkel, fizioterápiával) való kezelésükkel foglalkozik.

Abban az esetben, ha Ön

  • gyakran tapasztal derék- vagy hátfájást
  • ízületi fájdalmak kínozzák
  • bizonyos mozgásokat nehézkesnek érez
  • valamilyen sérülést szenvedett
  • visszatérő izomfájdalma van
  • csontritkulásra gyanakszik

… mindenképpen keresse fel reumatológus szakorvosunkat!

Hogyan zajlik a vizsgálat a reumatológia magánrendelés keretein belül?

Szakorvosunk először felveszi az anamnézist. Ehhez kérdéseket tesz fel Önnek problémájával kapcsolatban, illetve korábbi betegségeiről és a családjában előfordult betegségekről. Majd a fizikai vizsgálat során a fájó területeket tapintással, mozgatással, valamint különböző orvosi fogásokkal is szemügyre veszi. Amennyiben a pontos diagnózis felállításához további vizsgálatok szükségesek, a reumatológus elküldi Önt ezekre – azon vizsgálatokra, melyek az Írisz Medical Centerben is elvégezhetőek, várakozási idő nélkül, akár azonnal is sor kerülhet.

Miután a reumatológia konzervatív módszereket alkalmaz, szakorvosunk a diagnózis alapján gyógyszert ír fel Önnek vagy fizioterápiát ír elő. Utóbbi kezelésre nálunk is van lehetősége, ebben Csizmadia László mozgásterapeuta lehet segítségére.

Ismerje meg reumatológus szakorvosunkat!

Dr. Szekeres László tanulmányait a Semmelweis Orvosi Egyetemen végezte, ahol reumatológiai és fizioterápiás szakvizsgát is tett. Mára több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, mely során osztályvezető főorvosként és orvosigazgatóként is tevékenykedett.

Szeptembertől minden szerdán várja a reumás fájdalmakkal vagy megbetegedéssel küszködő betegeket reumatológia magánrendelés keretében! Kérjen időpontot még ma, és járjon a probléma végére, hogy újra élvezhesse a fájdalommentes mindennapokat!