A fájdalmas együttlét okozta fizikai és lelki tünetek rövid idő alatt megszüntethetőek

Ahogy az intim problémák többségét, úgy a fájdalmas együttlét kérdését is sokan érzik kellemetlennek, ami miatt vonakodnak orvoshoz fordulni. Pedig a gond sokkal több nőt érint, mint gondolnánk, és nem szabad elhanyagolni! A Petite Lady lézeres eljárás fájdalom-és kockázatmentesen segít a problémán, hogy Ön újra kielégítő szexuális életet élhessen.

Mi állhat a fájdalmas együttlét hátterében?

Az együttlétek során fellépő fájdalmat több tényező is kiválthatja. Egyrészt lehet pszichés eredetű, ami ezáltal a lelki problémák megoldásával magától el is múlik. Lehet továbbá valamilyen bakteriális vagy gombás fertőzés nyomán fellépő hüvelygyulladás velejárója, de okozhatja hüvelyszárazság is.

Mind a visszatérő hüvelyi fertőzések, mind a hüvelyszárazság hátterében állhat a hüvelyflóra egyensúlyának megbomlása. A tünetek így időről időre megszüntethetőek, de amíg a kiváltó ok fennáll, addig újra megjelenhetnek.

A fizikai tüneteken kívül a fájdalmas együttlét lelki bajokat is okozhat, illetve a párkapcsolatra is rányomhatja bélyegét. Semmiképpen nem szabad tehát elhanyagolni, amennyiben Önnél is fennáll a probléma, forduljon minél előbb szakorvoshoz!

Miben tudunk segíteni?

A hüvelyfal regenerálása  hosszú távon is gyógyírt jelenthet az intim problémákra, ezzel pedig az együttlét során jelentkező fájdalomnak is véget vethet. A Petite Lady lézeres kezelés segítségével műtét nélkül szabadulhat meg a tünetektől, mindössze fél óra alatt.

Az eljárás visszaállítja a hüvely egészséges egyensúlyát, valamint megsokszorozza a kollagénállományt. Ezáltal a hüvelyflóra képes lesz ellenállni a fertőzéseknek és megszűnik a hüvelyszárazság is. A kiváltó okok megszűnésével az együttlét közbeni fájdalom is megszűnik, valamint a mindennapok során felmerülő további intim problémák is elmúlnak.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelést szakorvos végzi a Lutronic ACTION II Petite Lady gép, Er:YAG lézer segítségével. Önnek mindössze annyi a teendője, hogy helyet foglal a nőgyógyászati székben. A kezelőfej 90°-os szögben küld lézerfény impulzusokat a hüvelyfal felső részébe, melynek hatására megindul a kollagéntermelődés és a sérült hüvelyfal regenerálódik. Az eljárás teljesen fájdalommentes, annak végeztével pedig folytathatja is napi teendőit.

A kezelést megelőzi egy ingyenes konzultáció, mely során választ kaphat az Önben felmerülő összes kérdésre szakértő kollégánktól, valamint az eljárás teljes menetét is átbeszélhetik. Kérjen időpontot már ma!

Szeptemberi akciónk keretében még egy hétig 230 000 forint helyett 180 000 forintért veheti igénybe a két alkalmas kezelést! Használja ki az akciót és szabaduljon meg a fájdalmas együttlét okozta kellemetlenségektől!