Állítsa meg a bőr korai öregedését lézeres arckezelés segítségével!

A nyári forróság, valamint az erős napsugárzás megviseli bőrünket, különösen pedig arcbőrünket. Ezekben a hónapokban a kiemelt fényvédelem különösen fontos, azonban ennél többet is tehet arcbőre egészségéért és szépségéért. Előzze meg a bőr korai öregedését, és fordítsa vissza az idő kerekét lézeres arckezelés segítségével!

Milyen hatással vannak az UV sugarak bőrünkre?

UV sugaraknak a napfény 100 és 400 nm közötti tartományba eső részét nevezzük. Három típusa az UVA, az UVB és az UVC sugárzás.

Az UVB sugárzás tehető felelőssé a leégésért, de az átmeneti pirosságon és égő érzésen túl további negatív hatásai is vannak. Bár ez a fajta sugárzás csak a bőr legfelső rétegét, a hámot éri el, a szabad gyökök keletkezése által komoly károkat okoz benne.

Az UVA sugárzás a bőr mélyebb rétegeibe behatolva károsítja a kollagénrostokat, hosszú távon ezáltal előidézi a bőr korai öregedését – ezt nevezik fény általi öregedésnek, „fotoaging”-nek. A fotoaging nem csak korai ráncosodásban mutatkozik meg, ezek a ráncok ugyanis mélyebbek és sokkal erőteljesebbek. További negatív következménye a bőr szabálytalan pigmentálódása, a barnás foltok megjelenése a bőr felületén.

Mit tehetünk bőrünk egészsége érdekében?

A nyári napokon fényvédő krém használata elengedhetetlen, emellett napozni csak magas faktorú naptej használata mellett ajánlott. A legforróbb órákban kerülni kell a közvetlen napfényt, inkább árnyékos helyeket válasszunk ilyenkor.

Akárhogy is, bőrünket mindenképp megviseli a nyári időszak, így érdemes az őszt egy bőrápoló és bőrfiatalító kezeléssel kezdeni, mely a negatív folyamatoknak gátot szab. Ezek a kezelések nyáron – épp az erős napsugárzás miatt – nem használhatóak, ősszel azonban jó szolgálatot tesznek a megfáradt bőr újraélesztésében.

Válassza az Ön számára legszimpatikusabb bőrfiatalító kezelést!

A Shining Peel lézeres arckezelés serkenti a kollagén újratermelődését, ezáltal revitalizálja a bőrt és visszaállítja rugalmasságát, valamint kíméletes hámlasztás útján világosabbá és egyenletesebbé teszi a bőrt. Remekül használható továbbá pigmentfoltok, apróbb bőrhibák ellen, valamint az első ráncok esetében. A kezelés szinte teljes mértékben fájdalommentes, ráadásul a napi teendőket sem kell megszakítani miatta.

Szintén hatékony lézeres arckezelés az ERYAG lézerrel végzett frakcionált eljárás, mely két lépésben – precíz ablációval és kontrollált koagulációval – fiatalítja meg arcbőrét. A kezelésnek köszönhetően a bőr visszanyeri egészséges színét és újra élettel teli lesz. A mikro hámlasztásnak köszönhetően az új hámréteg egészségesebb és feszesebb lesz.

Amennyiben nem szeretne őszig várni a lézeres arckezelés elvégzésére, válassza az INFINI ránctalanító kezelést, mely egész évben alkalmazható. Az eljárás során mikrotűk segítségével, frakcionáltan juttatnak rádiófrekvenciát a bőrbe.

Tudjon meg többet kezeléseinkről és vegyen részt ingyenes konzultációnkon, ahol minden kérdését felteheti szakembereinknek!