nőgyógyászati problémák

Ne szégyenkezzen a nőgyógyászati problémák miatt, van megoldás!

Szinte minden nő életében előfordulnak olyan rövidebb vagy hosszabb időszakok, amikor nőgyógyászati problémák nehezítik meg a napjait. Ezek a problémák sokfélék lehetnek, megfelelő orvosi kezelés nélkül pedig elhúzódhatnak, súlyosbodhatnak, rosszabb esetben pedig élete minden aspektusára kihathatnak. Ne várja meg, míg rosszabbodik a helyzet, forduljon mihamarabb szakemberhez!

Az olyan nőgyógyászati problémák, mint a hüvelyszárazság, az együttlétek során fellépő fájdalom vagy akár a hólyaghurut önmagukban is rengeteg kellemetlenséggel járnak, de hosszabb távon szociális életére is kihatással lehetnek. A tünetek negatívan befolyásolhatják önképét, ronthatják általános közérzetét, de akár a párkapcsolatára is rányomhatják bélyegüket.

Fontos tudnia, hogy nincs miért szégyenkeznie, és legfőképpen nem szabad beletörődnie az állapotba, hiszen a megfelelő kezeléssel rövid időn belül búcsút inthet a gondnak! Az IMSC-ben szakértő orvosok és kellemes, barátságos környezet várja, hogy még az ilyen kényelmetlen helyzetekben is a lehető legjobb tapasztalatokkal távozhasson. Kifejezetten nők számára kialakított, speciális vizsgálataink és kezeléseink képesek orvosolni a problémáját.

Miért ajánljuk a VTI hüvelyszonda vizsgálatot?

A VTI hüvelyszonda segítségével percek alatt megtudhatja, hogy mi áll a tünetek hátterében. A fájdalommentes vizsgálat során a készülék pontos képet készít a hüvely elülső és hátulsó faláról és vizuálisan is felvázolja a medencefenék állapotát. Az eljárás óriási előnye a tapintásos vizsgálattal szemben, hogy sokkal kevesebb kellemetlenséggel jár és objektív képet ad a hüvely állapotáról. A hüvelyben és a medencefenékben levő izmok rugalmasságának mérésén keresztül pedig bizonyos esetekben pontosabb adatok nyerhetőek ki a segítségével, mint az ultrahangos vizsgálattal.

Milyen problémákon tudunk Önnek segíteni Petite Lady kezeléseinkkel?

A hüvelyszondával végzett vizsgálat képes feltárni a nőgyógyászati problémák okait. Az így kapott információk alapján pedig szakorvosaink pontosan fogják tudni, hogy Önnek milyen kezelésre lehet szüksége a továbbiakban. A hüvelyszárazság, az érzékeny hüvely és a visszatérő fertőzések hátterében állhat például a hüvelyfal kollagén állományának csökkenése, valamint a szövetek megvékonyodása vagy a hüvelyflóra nem megfelelő állapota. Jó hír, hogy mindezeken könnyedén és biztonságosan tudunk segíteni, műtét nélkül! A hüvelyfal regenerálása lézeres kezelés útján szó szerint megfiatalítja és újra egészségessé teszi a hüvelyt, ezáltal pedig a nőgyógyászati problémák kínzó tüneteitől is megszabadítja Önt!

A számtalan nő életét megkeserítő stressz inkontinencia is sikeresen kezelhető ezzel a készülékkel, hiszen annak kiváltó oka a medencefenéki izmok meggyengülése, megereszkedése. A lézeres inkontinencia kezelés következményeképp a hüvelyfal visszahúzódik, így a gátkörnyéki izmok ismét képesek lesznek ellátni a feladatukat.

Ha magára ismert a leírásban, és ismét könnyed, egészséges mindennapokra vágyna, forduljon hozzánk és kérjen időpontot még ma vizsgálatunkra!