egészséges életmód

Segítünk az egészséges életmód felé vezető úton!

Bár sokan a tavaszi időszakban kezdenek neki a „bikinialak” kidolgozásának, az igazán tartós karcsúság titkát jelentő egészséges életmód kezdetének a nyár az ideális szezon. Miért? A nagy melegben amúgy is kevéssé kívánjuk a laktató, zsíros ételeket, sokkal inkább vágyunk salátákra és könnyed ételekre, ráadásul sokkal több folyadékot is fogyasztunk. Emellett ilyenkor számtalan ízletes zöldségnek és gyümölcsnek van szezonja, ezzel pedig már meg is vagyunk az egészséges életmód három alappillérével.

A tartós fogyáshoz és alakformáláshoz kitartás szükséges, hiszen a gyors súlycsökkentést ígérő diétákkal szemben ez egy hosszú távú projekt – ám cserében az eredmény is hosszú távú, nem kell aggódnia a jojó-effektus miatt. A motiváció fenntartásában segít, ha követni tudja fejlődését, hiszen az apró sikerek és változások nyomon követése állandó visszajelzéssel szolgál Önnek.

Ebben ideális társa lesz az InBody testösszetétel elemzés, mely részletes és átfogó képet ad teste aktuális állapotáról. A mindössze 5 percet igénybe vevő vizsgálat pontos adatokkal szolgál Önnek teste zsírtömegéről, vázizom tömegéről, valamint tápláltsági állapotáról. Az elemzések mellett az elemzést végző szakorvos javaslatokkal szolgál Önnek az ideális edzést illetően.

Az első vizsgálat elvégzése remek alapot biztosít az életmódváltás kezdetén, az ekkor kapott értékeket kiindulópontként használhatja. A későbbiek folyamán a rendszeres időközönként végzett további InBody vizsgálatok pedig segítenek Önnek fejlődése követésében, megbízható képet mutatva elért eredményeiről.

Próbálja ki a nyirokmasszázst teste és lelke felfrissüléséért!

Az egészséges életmód egyik fontos eleme a méregtelenítés. A szervezetben felhalmozódott méreganyagok olyan esztétikai problémák kialakulásához vezetnek, mint a fakó bőr vagy a narancsbőr. A külső szempontok mellett egészségünk érdekében is fontos a nyirokrendszer tisztítása, a méreganyagok kiürítése.

A nyirokrendszer tisztításáért Ön is sokat tehet: a napi 2-2,5 liter víz, valamint a sok zöldség és gyümölcs fogyasztása és a rendszeres mozgás is hozzájárul ehhez. A leginkább eredményes módszer azonban a nyirokmasszázs, mely a nyirokrendszer közvetlen stimulálásával segíti a folyamatot. A kezelés kúraszerű alkalmazása karcsúsító és zsíroldó hatással is bír, a nyirokrendszer működésének helyreállítása által pedig javítja a bőr textúráját és halványítja a narancsbőrt.

A kezelés ráadásul teljes kikapcsolódást jelent az Ön számára is, stresszcsökkentő és közérzetjavító hatását hamar megtapasztalhatja! További pozitív „mellékhatás”, hogy mivel a nyirokmasszázs nyugtatja az idegrendszert, hozzájárul a jobb alváshoz.

Tegyen egészségéért és fiatalságáért, és induljon el segítségünkkel az egészséges életmód felé vezető úton!

egészséges életmód