INFINI kezelés

Problémamentes bőr az INFINI kezelés jótékony hatásainak köszönhetően

Az INFINI kezelés egy innovatív, rádiófrekvenciás technológiára épülő ránctalanító eljárás, mely már az első alkalommal látható eredményt kínál. Nem csak a ránctalanítás terén bír jótékony hatással az eljárás, lényegében bőre teljes körű megszépítésében segítségére lehet.

Hogyan működik az INFINI kezelés?

A kezelés során arannyal leszigetelt mikrotűk segítségével juttatnak rádiófrekvenciát a bőrbe. Az energia bejuttatása frakcionáltan történik, mely maximálisan szabályozható és precízen célozható. Ennek köszönhetően csak a koagulációs pontokban jön létre mikrosérülés, a bőr többi része sértetlen marad. Az eljárás stimulálja a bőr kollagéntermelését és újrastrukturálja a bőr szöveti állományát, ezáltal visszaadja annak rugalmasságát és csökkenti a ráncokat.

Az INFINI új világot nyit meg a műtét nélküli arcfiatalításban, ráadásul fájdalommentes és teljesen biztonságos. Hatékonysága már az első kezelést követően látható, az arc ragyogó és üde lesz. Ennél azonban sokkal többre is képes az eljárás!

Milyen egyéb jótékony hatásai vannak az INFINI kezelésnek?

Az INFINI technológia egyedülálló módon teljes körű megoldást nyújt a bőrproblémákra. Az olyan mindennapos problémák, mint a zsíros bőr, a tág pórusok, az aknék és mitesszerek bármely életszakaszban megnehezíthetik életünket. A bőrünket nap mint nap érő káros hatások, a rendszeres sminkviselés és természetesen a genetika is látható nyomokat hagy arcunkon. Az INFINI kezelés a bőr textúrájának megújítása által ezeket a problémákat is tartósan orvosolja, ráadásul a hegeket és sebhelyeket is képes eltüntetni.

Kiknek ajánljuk az eljárást?

Innovatív technológiája révén az INFINI kezelés sokaknak kínál tartós és természetes megoldást. Egyaránt használható a ráncok megelőzésére, valamint a már kialakult ráncok eltüntetésére és a bőr fiatalítására is. Mivel az eljárás hatékony a fent említett bőrproblémákkal szemben is, használata bármely életszakaszban előnyös lehet az Ön számára. Ha problémás bőre megkeseríti mindennapjait, az INFINI lehet a megoldás az Ön számára!

Az ajánlott kezelésszám az elérendő céltól függően változhat, de általában 2-3 alkalom javasolt a tartós és ideális végeredmény érdekében. Egészségközpontunkban lehetősége van 3 alkalmas bérlet vásárlására, mellyel a harmadik alkalmat 50%-kal olcsóbban veheti igénybe.

Amennyiben régóta szenved bőrproblémáktól és hosszú távon is hatásos megoldásra vágyik, kérjen időpontot még ma ingyenes konzultációnkra!