Inkontinencia kezelése

Az inkontinencia kezelése könnyebb, mint gondolná!

Az Ön mindennapjaiban is kellemetlenségeket okoz az inkontinencia? A betegség világszerte számtalan nőt érint, mégis a mai napig tabu témaként kezelik, ami még inkább nehezíti a betegek helyzetét. Ne féljen tenni ellene, az inkontinencia kezelése messze nem olyan ijesztő, mint amilyennek gondolná!

A betegség bárkinél, bármikor jelentkezhet – bár igaz, hogy nők esetében, főleg a változókor során gyakoribb – és rendkívül kellemetlen tünetekkel jár, fajtáiról már írtunk korábban. A konkrét tünetek mellett azonban további negatív tényezők is felmerülhetnek, melyek a beteg mindennapjait is érintik, valamint önértékelését is ronthatják.

Önnel is előfordult már, hogy azért vonakodott elmenni valahova, mert tartott az inkontinencia tüneteitől? Esetleg le is mondott már programokat miatta?

A betegség fizikai tünetei korlátokat szabhatnak megszokott életvitelében, súlyos esetben akár a négy fal közé is zárhatják. Hosszú távon ezért a pszichológiai következményekkel is számolni kell, hiszen mind a szociális életére, mind az önértékelésére hátrányosan hathatnak.

Miért tűnik nehézkesnek az inkontinencia kezelése?

Az első komoly gát, hogy a betegek gyakran nem mernek vagy nem akarnak orvoshoz fordulni a problémával, a széles körben megvásárolható inkontinencia betét beszerzése pedig egyszerűbbnek is tűnik. Ám ne feledje, hogy ez csupán tüneti kezelés, hosszú távon nem elég elfedni a problémát, meg is kell oldani azt! Az inkontinencia betétek használata ráadásul jelentősen ronthatja a komfortérzetet és további kellemetlen szituációkat idézhet elő.

A második gát, hogy az inkontinencia kezelését sokan műtéti eljárásokkal kötik össze, melytől érthető módon tartanak. Egy ilyen műtéti beavatkozás fájdalmas lehet, ráadásul a lábadozási idő miatt időkieséssel is jár – nem beszélve arról, hogy kellemetlen beszélni róla a barátoknak és ismerősöknek.

Mi a megoldás?

Létezik egy nem sebészi eljárás, mely altatás és vágás nélkül kínál hosszú távon is tartós megoldást, ráadásul a lábadozási idő miatt sem kell aggódnia! Az inkontinencia kezelése fájdalom-és kockázatmentes a Petite Lady módszerrel, mely lézer segítségével összehúzza a hüvelyfalat, ezzel orvosolva a tüneteket kiváltó problémát.

A Petite Lady eljárást ingyenes konzultáció, valamint laborvizsgálat előzi meg, így mire Ön eljut a kezelésre, már minden szükséges információnak birtokában lesz, orvosaink pedig minden kockázatot kizárhatnak.

Az inkontinencia kezelése ráadásul ily módon további pozitív mellékhatásokkal is jár, hiszen a lézeres eljárás helyre állítja a hüvelyi nyálkahártya egészségét, ellenállóbbá teszi a baktériumokkal és gombákkal szemben, valamint hüvelyszűkülést is eredményez. Utóbbi szintén gyakori kellemetlenség a nőknél szülés után, illetve a kor előrehaladtával, és negatív hatással van a romantikus kapcsolatokra. A Petite Lady kezelés általi hüvelyszűkülés által ismét élvezheti majd a romantikus együttlétet párjával!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációnkra, és tudjon meg mindent a műtét- és fájdalommentes kezelésről!