Minden, amit tudni érdemes az EnCurve rádiófrekvenciás zsírbontás menetéről

A zsírégetés kérdése örök – számtalan új módszerről hallhatunk, újabb és újabb edzéstípusok látnak napvilágot, és szinte minden napra jut egy új diéta, ami rövid időn belül tökéletes alakot ígér. Azt már egyre többen felismerik, hogy csodaszerek nem léteznek, az ideális alakot pedig csakis kitartó tudatos táplálkozással és rendszeresen mozgással lehet elérni. Vagy mégsem?

A fogyni vágyók gyakran találják szembe magukat azzal a ténnyel, hogy bármilyen fogyókúrával vagy edzéssel is próbálkoznak, a helyi zsírégetés nem lehetséges. Ezt sokan szomorúan vesszük tudomásul, hiszen szinte mindenkinek van olyan makacs testrésze, ahonnan nehezebben fogy – ez általában a has, a comb, vagy a fenék.

Jó hír, hogy erre a problémára is van megoldás: próbálja ki az EnCurve rádiófrekvenciás zsírbontást!

 

Miben más az EnCurve rádiófrekvenciás zsírbontás?

A zsírégetés alapvető esetben az izommunkára épül, a szervezet anyagcseréjét serkenti. Ez azt jelenti, hogy a zsírégetés globálisan következik be a teljes test területéről. A rádiófrekvenciás zsírbontás esetében ezzel szemben célzottan a zsírsejtekre hat, azok számát csökkenti. Ezzel a megoldással elkerülhető tehát a jojo effektus, hiszen nem a zsírsejtek mennyisége változik, hanem a számuk.

A gyakorlatban az EnCurve rádiófrekvenciás zsírbontás a hipertermia által fejti ki hatását. A besugárzott hő következtében a sejtek rezgése felgyorsul, az így termelt hő pedig hipertermiát eredményez. 45°C körül a zsírsejt elkezd széttöredezni és szétbomlani, hogy végül a természetes anyagcserével távozzanak szervezetünkből. A kezelés hatására a zsírsejtek száma tartósan csökken az egyes testrészeken.

Ön mindebből semmit nem fog érezni – eltekintve a kellemes melegség érzetétől -, hiszen az eljárás teljes mértékben fájdalommentes.

encurve rádiófrekvenciás zsírbontás

Nincs is kellemesebb módja az alakformálásnak!

Természetesen az egészséges életmód fontosságát nem kérdőjelezzük meg, azonban miért ne érhetnénk el célunkat egyszerűbben, ha van rá lehetőség? Az EnCurve rádiófrekvenciás zsírbontás véget vet a hosszú távon egyébként is tarthatatlan fogyókúrák általi önsanyargatásnak.

A rádiófrekvenciás zsírbontás tökéletes megoldást nyújt mindazok számára, akik tartós és hatásos módszert keresnek, de nincs elég idejük vagy lehetőségük mozogni, vagy akiknek már csak néhány centiméteren múlik az álomalak elérése. Az EnCurve kezelés segítségével már egy-két hónap elteltével szemmel látható eredményt érhetünk el, mindezt kellemes, pihentető környezetben, biztonságos módon.

A 40 perces kezelés végeztével pedig megajándékozzuk Önt egy ajándék nyirokmasszázzsal, mely méregtelenítő és anyagcsere-gyorsító hatásának köszönhetően tovább növeli az eljárás hatékonyságát!

Személyes konzultációért vagy időpont-egyeztetés céljából forduljon hozzánk bizalommal, teste hálás lesz érte!