Bőrfiatalítás biztonságosan a kézfejen is – Ismerje meg a Shining peel eljárást!

Érthető módon a nőket érzékenyen érintik a bőr látható hibái, az öregedés korai jelei – főként az olyan területeken, melyek még így télen is kilátszanak a vastag ruharéteg alól: arcukon, nyakunkon vagy épp kezeinken. A bőrfiatalítás érdekében megteszünk minden tőlünk telhetőt, ügyelünk étrendünkre, rendszeresen ápoljuk és tisztítjuk az érintett bőrfelületeket, valamint igyekszünk kerülni a káros külső hatásokokat. Sajnos azonban akárhogy is próbálkozunk, az életkorral összefüggő tényezőket nem tudjuk kiküszöbölni.

Elsőre hihetetlennek tűnik, de már a húszas évek végétől kezdődően folyamatosan csökken bőrünk kollagéntermelése, mely a rugalmasságért és feszességért felel, ez pedig idővel a kéz bőrén is meglátszik. Ne gondoljuk tehát, hogy elég lesz 45-50 éves korban foglalkoznunk a problémával! Erre nyújt megoldást a Shining peel, vagyis a lézeres bőrfiatalítás, melyet kifejezetten 40 éves kor alatt ajánlunk, a bőröregedés első jelei ellen.

Hogyan működik a Shining peel eljárás?

A hámlasztást, mint módszert gyakran és sokféleképpen alkalmazzák a bőrfiatalítás érdekében, ennek új technológiája a lézeres hámlasztás is, mely szinte minden bőrtípuson alkalmazható, biztonságos megoldást kínál, ráadásul nem csak az arcon, de a kéz bőrfelületén is hatásos.

Az eljárás során alaposan megtisztítjuk a bőrt, majd Lutronic ACTIOn II Er:YAG lézerrel (Shining peel) kezeljük, mely serkenti a kollagéntermelést, valamint kíméletes hámlasztással világosabbá és tisztábbá varázsolja a bőrt. A Shining peel célja a bőrfiatalítás, vagyis a bőr revitalizálása, a finom vonalak javítása, valamint rugalmasságának visszaállítása.

Mivel a kezelés a bőr felső rétegét érintetlenül hagyja, nem okoz bőrelszíneződést, így utána a szokásos módon folytathatja napját, persze azzal a kitétellel, hogy a szokottnál jobban óvja kezeit.

A teljes kezeléshez általában három alkalom javasolt, azonban egy-egy kezelés alig fér órát vesz igénybe, így összességében a bőrfiatalítás eredményességéhez másfél órányi lézeres hámlasztásra van szükség. Az eljárás minimális fájdalommal jár, vendégeink kényelme érdekében pedig helyi érzéstelenítő krémmel csökkentjük a lehető legalacsonyabb szintre a kellemetlen érzést. „Cserébe” viszont láthatóan javítjuk a bőr textúráját, eltüntetjük a bőregyenletlenségeket és apró hegeket, továbbá visszaállítjuk a bőr rugalmasságát.

A Shining peel kezelést érdemes 1-3 évente megismételni, hogy az eredmény hosszú távon is tartós maradhasson. Így viszont valóban megnyugodtat és legyinthet, hiszen elég lesz majd 5-10 év múlva foglalkoznia a bőröregedéssel!

Ha ragyogó, bársonyos kezekre vágyik, kérjen időpontot kezelésünkre!