Férfi szőrtelenítés - szőrtelenítés férfiaknak

Férfi szőrtelenítés – a sima bőr nem csak a nők kiváltsága

Míg tíz-húsz évvel ezelőtt kizárólag a nőket érintő kérdés volt a szőrtelenítés, manapság már a férfiak körében is egyre népszerűbb és közkedveltebb téma, melynek nem csupán esztétikai de higiéniai okai is lehetnek. Cikkünkben a férfi szőrtelenítés kérdését járjuk körbe. 

Végleges szőrtelenítés férfiaknak – Hogyan történik?

Egészség és szépség központunkban teljesen fájdalommentes, dióda lézeres technológiát használunk, mely a szőr gyökerét kezeli. A fényen és hőn alapuló végleges szőrtelenítés annál hatékonyabb, minél sötétebb az eltüntetni kívánt szőr – így kifejezetten makacs szőrszálak eltávolítására ez a legjobb választás. Természetesen mindenféle szőrzet kezelése lehetséges, sőt nem csak végleges szőrtelenítés érhető el, hanem mintegy mellékhatásként a makacs szőrbenövések eltávolítására is alkalmas a technológia, illetve apróbb bőrhibák kijavítása is könnyen elérhető.

Férfi szőrtelenítés – Egyedi igényekre szabva

Habár az arcon lévő szőrzet a legtöbb esetben vonzó, a test más területein megjelenő szőrösödéstől sok férfi szívesen megszabadulna. Leggyakoribb területek a hát, vállak, valamint a felkar, de a testedzés, sportos életforma térnyerésével a felsőtest izmainak kiemelése céljából ezen terület végleges szőrtelenítése is egyre népszerűbbé válik. Az esztétikai okokon túl higiéniai vonatkozása lehet a hónaljszőr vagy az intim területek szőrzetének eltávolításának.

A borotválás nem megoldás!

Ha esztétikai okokból szeretnénk megszabadulni egy-egy területen a szőrszálaktól a legoptimálisabb eredmény ha puha, sima bőrfelületet kapunk. A borotválkozás könnyen benőtt szőrtüszőket okozhat, vagy apró gyulladásokat hagy maga után, majd a szőrnövekedés újbóli megindulása miatt a bőrfelület rövid időn belül szúróssá, viszketővé válik. A gyantázás vagy epillálás bár hosszabb távon hoz megoldást a kérdésre az érzékeny bőrön jelentős fájdalommal, kezelés utáni kipirosodással jár. A végleges szőrtelenítés férfiaknak is ideális megoldást kínál és egy kezeléssorozatot követően elég csupán évente megismételni az eljárást.

Mikor érdemes elkezdeni?

A végleges szőrtelenítés megkezdése a nyári hónapok után hozza a legjobb eredményt. Minél nagyobb az eltérés a bőr és a szőrszálak színe között annál eredményesebb lesz a kezelés. Éppen ezért végleges szőrtelenítés előtt nem ajánlott a szoláriumozás, sem a szőrszálak szőkítése. Egy-egy területen akár 6-10 kezelésre is szükség lehet, melyeket megfelelő időközönként érdemes ismételni, így a most megkezdett eljárások a következő nyaralást már garantáltan borotvamentessé tehetik!

Amennyiben ön is szeretne megszabadulni a borotválás okozta állandó kínoktól, kérjen időpontot lézeres végleges szőrtelenítésre!