Kisajak plasztika

Érezze magát fiatalnak – minden porcikájában!

Az idő előrehaladtával mindannyian öregszünk, azonban a menopauza és az ezzel járó ösztrogéncsökkenés nem csupán a bőrünkön hagy nyomot. Az intim területek elváltozása sok nő önbecsülésében tett már kárt és ennek nem csupán esztétikai okai vannak. Vajon hogyan segíthet ebben a kisajak plasztika?

Az intim területek változásai

A hormonháztartás csökkenő működésének következtében a kisajkak hámsejtjei petyhüdté válnak, veszítenek feszességükből és akár sötétebb, barnás foltok is megjelenhetnek az intim területeken.
A kisajak plasztika során a speciális lézerfej lehámlasztja a kis-, és nagyajkak elhalt hámsejtjeit, ezáltal a külső nemiszerv felfrissül, ismét selymes és rózsaszín lesz. A kezelés részeként a kollagéntermelés ösztönzésére mikrosérüléseket hoz létre a készülék, melynek hatására a szövetek feltöltődnek, a kisajak feszessé válik és ismét képes betölteni eredeti funkcióját.

Nem csupán szépészeti beavatkozás

A kisajak plasztika nem csupán az önbizalmát hozza rendbe, de egészségügyi haszna is felbecsülhetetlen. A kisajak alapvető szerepe a hüvelyrés védelme, melyet fiatalon tökéletesen el tud látni. Amikor azonban megereszkedik, egészségügyi problémákat is okozhat. A megnyúlt, széttárt kisajkak nem képesek a hüvelyrés védelmére, így azt az alsónemű kidörzsölheti, mely nem csupán kényelmetlen, de akár csípő-fájó érzést is okozhat. Mindemellett az ösztrogéntermelés csökkenésével a hüvely védekezőképessége is gyengül, így jóval nagyobb a kockázata egy esetleges hüvelyi fertőzésnek is. A visszatérő problémák miatt pedig a partner gyakori elutasítása is gondot okozhat.

Párkapcsolati problémák?

A szexualitás az egyik legütősebb fegyver egy nő kezében. Hajbirizgálás, ajakharapdálás, egy kedves mosoly vagy éppen egy kacér nevetés – máris úgy érzi, bármit elérhet! Azonban ezek az apró trükkök nem hatnak igazán önbizalom nélkül, márpedig ha úgy érezzük, nem vagyunk kívánatosak, a magabiztosság is csorbát szenved. Talán apróságnak tűnhet, de a kisajak plasztika a házaséletet is felfrissíti!

Fájdalommentes kisajak plasztika

Sokáig nem volt megoldás a problémára, vagy csak sebészeti eljárással lehetett azt kezelni. A lézeres kisajak plasztika azonban teljesen biztonságos és fájdalommentes. A kezelés során keletkezett mikrosérülések körül a hámszövetek épen maradnak, ezzel is gyorsítva a gyógyulási folyamatot. Minimális előkészületet követően a kisajak plasztika után pár nappal minden a régi lesz. Ahogyan évekkel ezelőtt volt! Amennyiben szeretne többet megtudni a külső nemi szerv megújításról és kisajak fiatalításról, olvassa el információs oldalunkat vagy jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra!