Fiatal lány

Ringassa el magát a holistic pulsinggal!

A Holistic Pulsingot szeretném a figyelmébe ajánlani, egy gyengéd mégis nagyon hatékony módszert.

A Holistic Pulsing  arról szól, hogy egy elfogadó, szeretetteljes környezetben átadhatja magát a lazulásnak és a pihenésnek. Természetesen a gyengéd érintés, a ringó mozgás és a valódi figyelem olyan teret hoz létre, amelybe biztonságosan beleengedheti magát, és amelyben magától megindul teste-lelke gyógyulása, kiegyensúlyozódása. Megérezve, rátalálva saját belső erőforrására, a saját középpontjára, azonnal érzékeli a különbséget a lehúzó és a felemelő rezgések között. Ha tele van szomorúsággal, keserűséggel, fájdalommal, szégyennel vagy bármi ezekhez hasonló érzelmekkel, akkor hajlamos vagy sötéten látni a dolgaiat, és megélni egyfajta kilátástalanságot.

Ez, mint egy örvény ránt magával, és ha már benne van, akkor le kell menni az aljára. Máshogy nem tud kijönni belőle. Le kell menni, meg kell élni. Az örvény magával sodor, és egyre erőteljesebben húz lefelé. Egyre intenzívebben éli meg mondjuk a haragot, vagy a félelmet, amit akármennyire is el akar tussolni önmaga elől, nem fog menni, maximum ideig óráig tudja elnyomni, de egyszer aztán kirobban. A legváratlanabb pillanatban teszi ezt. Ezért egy-egy ilyen ringatás “életmentő” lehet, hiszen megengedi Önnek, hogy megélje az érzelmet … úgymond felgyorsítja a folyamatokat. Az ember képes napokig-hetekig vagy akár évekig is magában hurcolni a lehúzó, romboló érzelmeket, és így hozni létre a testében a fájdalmakat, a mozgáskorlátozottságokat vagy kisebb-nagyobb betegségeket.

A rendszeres ringatás hatására azonban valami megváltozik ott belül. Többé nem tárolódik el sem a harag, sem a félelem, sem más hasonló érzelem. Megtanulja a test, és az elme, hogy mi is az élet. Az élet rezgés, hullámzás, áramlás. Amint az érzelmek is áramlásba jönnek, kitörnek a bezártságból, felszabadul a test, és felszabadul a lélek, megnyugszik az elme, és ennek hatására egyre jobban érzékelhetővé válik a saját belső középpont. Egyre erőteljesebben fogja érezni, és emiatt egyre kiegyensúlyozottabb lesz a hétköznapokban is. Ha mégis belezuhanna egy egy lehúzó érzelembe, vagy gondolatba, sokkal hamarabb túljut rajtuk, hogyha hagyja magán szeretettel átáramolni … az adni és kapni áramlásával.

Időpont egyeztetés miatt vegye fel velünk a kapcsolatot bejelentkezési űrlapunkon keresztül!