Családállítás

Lélekgyógyászat, olyan hülyén hangzik, nem?

Ha bármennyire visszagondolok arra, hogy mikor jött divatba a méregtelenítés, azt kell, hogy mondjam ez bizony mindig is divatban volt, mint a kis fekete estélyi a ruhásszekrényében. Szinte nincs olyan év, hogy legalább egyszer ne említsék meg a női magazinokban a méregtelenítés fogalmát. A méregtelenítés jó, a méregtelenítés hasznos, a méregtelenítés segít.

Az idő előre haladtával a méregtelenítési opciók bővültek. Már nem csak testünket, a lelkünket is méregteleníthetjük. Bár azt mondják, a legjobb idő a „böjtre” a tavaszi napsugaras, madárcsicsergős, új reményteli évkezdős szakasz.

Szerintünk bármikor bele lehet kezdeni egy lélek takarításba, amikor úgy érezzük, az élet apró örömei már meg se mosolyogtatnak. Sokszor úgy cipeljük lelki gondjainkat, hogy nem is tudjuk, milyen negatív hatással vannak ránk. Nem csak a kedvünk, de a testünk is megsínyli ezt. Bizony sok igazság van abban, hogy a testünknek és a lelkünknek egyensúlyban kell lennie.

Azok a problémák, amikről évek óta nem beszélünk, elnyomjuk, csak mérgezik a belsőnket. A gyűlölet, harag, félelem és megannyi negatív érzés járhatja át a testünket, lelkünket. Ezeket vagy megbocsátjuk, vagy elengedjük, vagy életünk végéig szenvedünk velük, mint egy plusz végtag, ami semmire se jó, de mindig útban van. Vannak olyan apró kis önsegítő technikák, amelyek a mindennapokat szebbé tehetik.

Ilyen például, ha hamarabb kel fel és lustálkodik kicsit, felépíti magában a napját és hagy időd magának felébredni!

Odafigyel arra, hogy rendesen reggelizzen, és ne fáradjon le a munka végére! Lift helyett azt a két emeletet lesétálja, így lehet, 2 hónap múlva már nem fogsz fulladozva az oxigénplackért kapálózni, mikor megérkezik a kiszemelt szintre.

Ha a testét rendszeresen mozgatja, akár egy délutáni sétával, akár egy 2 órás TRX edzéssel, hálás lesz érte a lelke is! Megveszi azt a parfümöt, amit már régóta kinézett, vesz egy fánkot a sarki pékségből, vagy csak pihen egy kicsit a parkban a padon miközben megannyi dolga lenne! Megvárja az, higgye el!

Kiírhatja a problémákat, ha úgy érzi még nem akarja egy másik személynek elmondani mi nyomja a vállát. Sokszor már az is segít az elengedésben, ha leírja és mondatokba formálja bánatod. Mindenképp írj 1-2 mondatot arról is, hogyan lehetne ezt a problémát megoldani. Nem kell halálosan komolyan venni, de ha egy kicsit is belegondol, lehet, hogy a nagy gondját nem is olyan nehéz orvosolni!

Mivel ez nem egy egyszerű folyamat, így nem szégyen segítséget kérni. Akár egy lifecoach-hoz megy el vagy egy blokk feloldó masszázst választ. A lényeg, hogy Önnek kell megtenni az első lépést. Bármilyen csigalassúsággal szeretne haladni, mindegy, ameddig halad előre.

Ha nem tudod hol kezd mi adunk tippeket!

Life coaching, életvezetési tanácsadás

Családállítás

Acces bars lelkiblokk feloldása