Szerelmes pár

Hüvelyszűkítés műtét nélkül – fájdalommentes kezelés a teljes életért

Ha eddig félt a hüvelyszűkítés műtéti kockázataitól, most jó hírünk van. Forradalmian új technológiával, vágás, fájdalom, lábadozási idő és szövődmények nélkül, műtét helyett kezeléssel végezzük a hüvelyszűkítést, mely rengeteg nő számára jelent megoldást a kellemetlen problémára.

Még napjainkban is kevesen mernek beszélni szülés utáni vagy a korral járó tág hüvely miatt fellépő problémájukról, pedig gyakori jelenség. A természetes öregedés során intim testrészünk kötőszövetei veszítenek rugalmasságukból, kollagéntartalmuk csökken, méretük összehúzódik, ezáltal a hüvely kitágul. A szülés utáni változások részeként szintén sokszor marad vissza rugalmatlanabb, tágabb hüvely.

Miért fontos a hüvelyszűkítés?

A szexuális élet a párkapcsolat szerves része. Hiánya vagy minőségének romlása az egész kapcsolatra rányomhatja bélyegét. Ráadásul a jelenséghez hüvelyszárazság, égető érzés is társulhat, valamint a tág hüvely fokozottan fogékony a fertőzésekre.

Közérzetünk, lelki egyensúlyunk egyik fontos alappillére a reális önértékelés, az egészséges önbizalom. Ez sajnos törékeny oszlop személyiségünk alatt, és ha úgy érezzük, párunknak nem tudunk megfelelni, össze is roppanhat egy pillanat alatt. Nyilvánvaló, hogy a műtéttől való félelem sokakat eltántorított, ám most már nincs akadály, sokkal kellemesebb módon is visszanyerhető az egészséges állapot és ezzel együtt a minőségi szexuális élet.

Mennyiben más a lézeres hüvelyszűkítés műtét nélkül?

A műtéti úton, szó szerint szűkebbre szabott hüvely körmérete kisebb lesz ugyan, de a nyálkahártya problémájára ez nem jelent megoldást. Ezzel szemben a Petite Lady hüvelyszűkítő kezelés  szövetroncsolás nélkül, a hüvelyfal állapotának helyreállításával szűkít, így a szárazság megszűnik és a hüvely egészséges nyálkahártyája ellenállóbbá válik a fertőzésekkel szemben. Lényegében önmegújításra serkentjük a hüvelyt.

A sebészi úton történő hüvelyszűkítés vágással, vérzéssel, hegesedéssel, fájdalommal és hosszú lábadozási idővel jár, míg a lézeres intimplasztika a ma használt leggyengébb lézerrel, hőkárosítás nélkül, fájdalommentesen, szövődménye elkerülésével és maximum kétnapos lábadozással oldja meg a tág hüvely problémáját.

A hüvelyszűkítés menete

A hüvelyszűkítő kezelést konzultáció és szakorvosi vizsgálat előzi meg. Negatív leletek esetén megkezdődhet a kezelés, mely állapottól függően 3-4 alkalommal szükséges. A háromhetes időközönként végzett kezelések maximum 20 percet vesznek igénybe és az eredmény fenntartására kortól függően 1-3 évente egyszeri ismétlésre lehet szükség.

Az első lépés a hüvely előkészítése, fertőtlenítése. Ezt követően a nőgyógyász szakorvos a hüvelyapplikátort a hüvelybe helyezi. Az applikátor tartja a hüvelyfalat és nem engedi, hogy a lézeres kezlőfej a hüvely belső falához érjen. Ezután a kezelőfejet az applikátorba helyezi, majd lassan, belülről kifele haladva, 2 mm-enként a lézerfényt a hüvelyi nyálkahártyába juttatja. A kezelés során mindig a problémának megfelelő, személyre szabott beállításokat alkalmazzuk.

A szakorvos a hüvelybe helyezi a forradalmian új kezelőfejet, majd lassan, belülről kifelé haladva impulzusokkal stimulálja a hüvelyfalat és medencefenék szöveteit. Célja a kollagéntermelődés gyorsítása. A kollagéntermelés felgyorsulása a hüvelyfal nyálkahártyájának egészséges megvastagodását idézi elő, így a hüvely belső átmérője csökken.

Amennyiben további részletekre is kíváncsi, vagy kérdése merült fel, keressen minket bizalommal!